Home » Företagare » Vår nya webbutik är uppe!
Glannas nya webbutik- www.glanna.com

Vår nya webbutik är uppe!

Wow- äntligen efter en massa jobb så ligger vår nya webbutik ute! Kika gärna på www.glanna.com och skriv i kommentarsfältet vad du tycker…  😛

Själv känner jag mig grymt nöjd med att jag höll tidplanen som jag satte upp i mitten på januari! Samtliga foton i butiken har gjorts om i ett nytt format och många har jag dessutom fått fotografera på nytt eftersom de gamla bilderna inte gick att använda. Därutöver har jag skrivit alla texter, bollat fram och tillbaka med webbföretaget som administrerar butiken och förstås hållit hundkurser, fixat bokföring och allt annat löpande.  😆

När man uppfyller sina mål så ska man fira det har jag lärt mig, så i helgen som gick tog jag och maken en 24-timmars kryssning. Dels var det för att fira att de mål vi satte upp till årsskiftet uppfylldes och dels för att jag var klar med nya butiken. Det kändes definitivt lyxigt att äta en 4-rätters lunch med mousserande vin på en vanlig måndag!  😉

Min man äter lunch med mousserande vin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*