Home » Katt » Våren som försvann
Katten Stina tittar upp ur en kartong

Våren som försvann

I morse när jag vaknade snöade det för fullt och våren var som bortblåst. Som vanligt så här års så hoppas man alltid att det inte blir några fler snöfall och som vanligt så blir man besviken.

Blött snöfall i villaområdet

 

 

 

 

 

Senare på morgon nåddes jag av nyheten av det fruktansvärda terrordådet i Bryssel och med tanke på att maken är ute och reser så var jag glad åt att han inte var i Belgien. Däremot har jag andra bekanta som är bosatta där men de var som tur var hemma hos sig. Det är oroligt ute i Europa och med en man som ofta reser och med en dotter bosatt i London så snurrar tankarna lite…

Som tur är har jag katterna som hittar på olika tokigheter. Eftersom Tessan har fel på sina njurar så får hon speciell veterinärkost och den maten är ju inte direkt den billigaste, därför beställer jag den via nätet. Så det innebär att det kommer en kartong cirka en gång i månaden och en katt kan ju inte motstå lådor! Därför brukar kartongen få stå framme ett tag och det var naturligtvis där som jag hittade Stina i dag.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*