Home » Film » Vi har haft semester
Golden retrievern Gösta i skogen med sin husse

Vi har haft semester

Nu har jag fått vara med om något alldeles nytt- jag har sovit på hotell! Det var en massa konstiga ljud så första natten hade jag väldigt svårt att sova, jag puttade på husse flera gånger men han tyckte bara att jag skulle lägga mig igen. Andra natten gick det mycket bättre, ända tills det kom några som stod och pratade precis utanför vår dörr. Då varnade jag ordentligt med skall så att både husse och matte vaknade med ett ryck. De tyckte att jag var duktig som sa till, men att allt var i sin ordning så att vi kunde fortsätta att sova igen.

Hotellet som vi bodde på låg mitt inne i en stad och det var ju också nytt för mig. Jag har visserligen varit med in till centrum här hemma men då har vi varit i parken och runt järnvägsstationen. Staden som vi var i heter Falun och där bor det en massa andra hundar också, några träffade jag på och andra kände jag bara dofterna av. Men det fanns en sååå snygg Golden-tjej, henne fick jag hälsa närmare på  😀 men de skulle gå åt ett annat håll än vad vi skulle.

Vi var också ute i skogen en massa och så hittade vi en sjö där jag fick simma! Det var så skönt ute nu när det börjar bli höst, alldeles lagom varmt så att jag orkade springa en massa.

Sen tränade matte en massa inkallning med mig, husse gick före med mig i långlina och så visslade matte på mig rätt som det var. Jag var jätteduktig att springa tillbaka till henne, de flesta gångerna! Några gånger var jag ju bara tvungen att nosa färdigt först…  😳 .

Ps. Nu säger matte att det ska fungera att kommentera igen… undrar om hon har rätt?!

//Gösta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.