Home » Företagare » Vilka dagar!
Ett tack-kort

Vilka dagar!

Även om jag är egen företagare och jobbar med det jag själv har valt så har även jag dagar då det hade känts skönast att ligga kvar i sängen. Men sedan finns de där dagarna som verkligen gör att jag tycker att jag har världens roligaste yrke! Och nu har jag haft några sådana dagar!  😀

I lördags hade jag fyra timmars teori för ägarna till totalt 14 hundar, så det var ungefär 25 personer närvarande. Sådana tillfällen gillar jag verkligen, deltagarna både ställer frågor och delar med sig av sin erfarenhet. Det är ett givande och tagande när det gäller kunskap.

Bukett med rosa rosor och gerberaI kväll hade jag avslutning för valpkursen och alla hundar har växt så mycket under denna tid, både storleksmässigt och mentalt. Visst är det fortfarande mycket lek och bus och egna små påhitt, men det är ju så det ska vara. Men när Sebbe fullkomligt slänger sig ner på marken för att husse säger ”Ligg” eller när Bosse inser att han ska lugna ner sig så fort hans matte gör ”ryggsäcken” på honom, då ser jag att de har gjort stora framsteg under min ledning. Att dessutom Snow kom ända fram till mig och bjöd in mig till lek- DET var ett stort ögonblick, för denna tjej har varit väldigt reserverad mot människor.

Så ett stort tack till er alla! Och ett extra tack för de fina blommorna och chokladasken!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*