Home » Företagare » Vilken underbar höst
Orange-färgat lönnlöv

Vilken underbar höst

Det är helt otroligt vilka fina höstdagar vi har haft! Sol, klarblå himmel och färgsprakande löv vart man än tittar… Jag försöker ta med mig Astra de dagar jag har ärenden någon annanstans och det är möjligt för henne att vara med. För det ger både henne och mig så mycket att kunna ta en promenad på någon plats där vi inte går varje dag. Kan vi sedan kombinera det så att vi går längs med Mälarens strand någonstans, då trivs jag!

Gula lönnlöv mot blå himmelAstra gillar det här vädret också, hon är piggare igen och vi har börjat med flera långa promenader varje vecka. Visserligen är hon rejält trött när vi kommer hem sedan men det märks att hon också tycker det är skönt att röra på sig mer än tidigare. Hennes eksem är bättre, det har läkt ihop riktigt bra. Hon har några mindre fläckar som fortfarande är såriga men med daglig skötsel verkar det gå åt rätt håll, än så länge. Hon har helt gått över till låg-allergifoder till måltiderna men har kvar sin älskade lever som belöningsgodis. Än är det alldeles för tidigt att säga om fodret gör någon nytta. Hon äter av det, men det verkar inte vara super-gott för det går lite trögt ibland.

I dag åkte vi till Vallby friluftsmuseum och tog en promenad där. Det brukar bli en vända dit i månaden ungefär så det hinner bli många intressanta fläckar för Astra att nosa på.

De har ju olika djur också som går i sina hagar och idag träffade vi dessutom på den ena hästen som Hunden Astra träffar grisenkom och drog en vagn runt området. Astra stannade artigt och lät dem passera men brydde sig inte nämnvärt, inte förrän vi kom till grisarna! Det har jag sett förut också, de andra djuren är rätt ointressanta, på sin höjd kikar hon lite genom staketet, men grisarna dem gillar hon verkligen!

När vi kommer upp till deras inhägnader då går nosen för fullt och hon traskar raka vägen fram till stängslet så nära hon kan komma. Det skulle vara intressant att se vad hon egentligen skulle göra om vi släppte in henne där 😀 .

Kommande vecka har jag inga kurser eftersom det är höstlov och Allhelgonahelgen, men det finns annat att ta tag i ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.