Astra sover i soffan

Stadspromenad

– Nu verkar det inte vara någon ordning alls på min familj! I förra veckan fick jag gå ut med husse flera gånger på förmiddagen. Lagom att jag hade kommit in och somnat så väckte han mig och så skulle vi gå ut igen! Sedan åkte han till jobbet medan matte var borta hela dagen.

I dag försvann husse jätte-tidigt, jag orkade bara lyfta lite på ena ögonlocket innan jag somnade om igen. Sedan när matte gick ut med mig, tog vi en lååång promenad… innan hon också åkte iväg  😒.

När jag hade sovit i flera timmar, kom matte hem igen- tack och lov! Senare när det började bli dags för min kvällspromenad, då skulle vi plötsligt ut och åka med bilen! Hon skulle visst skjutsa lillhusse och T. till stationen och då fick jag följa med 😊 .

Belyst träd i Vasaparken Västerås

Så matte och jag tog en tur i parken och på stan, det var jättespännande för det fanns hur mycket som helst att lukta på. Matte lät mig få nosa ordentligt på alla hörn och lyktstolpar… sååååå spännande! Och nu när jag lagt mig att sova för natten så kommer husse hem, ja ja det är väl bäst att vakna och gå och hälsa på honom.

//Astra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen