Astra (Cäo da Serra da Estrela) ute på en brygga

Utflykt- idag igen!

Det har blivit mycket bilåkande sista tiden, men inte mig emot (så länge vi inte åker till veterinären förstås 😊). I söndags åkte vi till Arlanda med lillmatte, i tisdags var det till vattenmaskinen på Strömsholms djursjukhus. I går skjutsade matte i väg husse till tåget så då fick jag åka till Lögarängen. Och kan du tänka dig- idag hade matte bilen hemma så då åkte vi till Björnön.

På Björnön var det länge sedan vi var, så då blev det full fart må du tro! Matte konstaterade rätt snabbt att hon nog hade tagit för mycket kläder på sig. Skulle hon hålla mitt tempo så blev hon riktigt varm och det borde hon väl ha förstått!

Vi var inte direkt ensamma där ute, det var ganska många som både gick och sprang i spåren. Några hundar såg vi till, men det räckte med att jag bara sa ett litet VOFF så höll de sig väldigt nära sina ägare. Jag lovar… det var bara ett LITET voff. Några får såg vi inte till. De var antagligen inne i sitt fårhus någonstans för flera av grindarna till hagarna stod öppna.

Jag hittade förstås en brygga och så fort jag hittar en sådan svänger jag ALLTID ut på den! Ja, jag vet- jag är lite tokig i bryggor men jag gillar faktiskt dem 😊 . Men den här gången ville inte matte att vi skulle gå ut så långt. Det eftersom den nästan låg i linje med vattenytan. Jag hade säkert inte haft några problem, men det är klart matte väger ju rätt mycket mer, så om hon hade klampat ut där sjönk väl alltihopa förstås 😊. Nåja, en stund fick jag stå i början av bryggan och titta i alla fall.

När vi kom hem var jag hungrig så jag blev tvungen att äta lite av den där maten… nåja, bättre än ingenting i alla fall. Matte ställde ut skålen till mig i uterummet så nu kan jag ligga därute och kika ut på vilka som passerar på cykelbanan. Kanske, finns det någon jag kan skälla lite på….

//Astra

Hunden Astra på en brygga på Björnön
Januari och ännu ingen is på Mälaren!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen