Astra med matte Elisabeth gosar i soffan

Husses helg

I helgen som gick har jag varit mycket med husse, matte har visst jobbat en massa. Men det har bara varit roligt, för eftersom husse är borta en del så är jag ju mycket med matte ändå.

Mitt i natten när jag sov som bäst, någon gång runt halv två-tiden i lördags kom husse hem. Han hade varit borta några dagar (måååånga dagar skulle jag vilja påstå 🐶. Jag blev förstås jätteglad även om det var lite jobbigt att behöva vakna mitt i natten så där.

På morgonen sedan gick både matte och husse en lång promenad med mig i skogen. Senare åkte matte i väg för att jobba. När hon kom hem igen kände jag på doften att hon hade varit och hälsat på en annan hund. Under tiden hon var borta fick jag en massa uppmärksamhet av min husse ❤️.

I söndags var det bara husse som var ute med mig, nja… nästan… matte var med på kvällsturen. Matte fixade en massa saker och åkte sedan ner till lokalen och var borta nästan hela dagen.

Jag tyckte nog att det var lite orättvist att inte jag också fick vara med där. Så jag övertalade husse om att vi skulle gå dit också! Fast frågar du husse har han säkert en annan version av det hela. Han påstår nämligen att vi bara gick dit för att hämta bilen som han skulle ha…

Inga hundar på plats

Nåja, när vi var utanför lokalen öppnade matte dörren så att jag fick komma in och se vad de gjorde där. För säkerhets skull skällde jag förstås på en gång för att varna alla att jag var på väg in. Men sedan visade det sig att det inte fanns en enda hund där! Det satt bara en massa människor vid borden… inte en enda hund fanns ens gömd någonstans (jag kollade noga 😊).

När alla hade fått gulla med mig en liten stund hoppade husse och jag in i bilen och åkte i väg till Lögarängen. Matte fick vara kvar där hos alla människor. Husse och jag gick längs med vattnet. När vi gick över bron så lade jag mig ner på den. Det blåste sååå skönt där!

Husse muttrade om att han inte alls höll med mig. Han sa att han nästan fick hålla i sig i räcket för att kunna stå stilla. Tsss… hade kunde ju bara gjort som jag. Om han också hade lagt sig ner på backen hade han ju klarat det mycket bättre! Människor är ju allt bra dumma ibland!

På kvällen sedan fick jag en liten bus-stund med matte trots allt. Lite måste jag ju bry mig om henne också 😉. Men idag verkar hon vara lite elak tycker jag. Jag har nämligen inte fått någon mat än fast klockan är lunchdags 😞. Matte säger att vi ska åka till veterinären i kväll och då får jag inte äta innan! Usch- vad orättvist!!!

//Astra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen