Hunden Astra ligger i sin bur i bilen

Förmån att få vara deltagare

Det är jätteroligt att hålla hundkurser men ibland har jag känt lite att även jag vill gå vidare med min och Astras utveckling och det har jag av olika anledningar missat lite. Men nu med kursen i Specialsök får även jag vara deltagare och lära mig nya insikter 😊.

Visserligen håller jag i alla kringarrangemang och det har varit en hel del jobb innan kursens start. Men väl på plats får jag förmånen att lyssna och lära. Eftersom det dessutom blev en ledig plats kvar så får Astra vara med. Att jag då får jobba med henne på samma villkor som de övriga deltagarna är jättekul!

Jag har tidigare försökt jobba lite enkelt med henne och specialsök men hon har varit måttligt intresserad. Men nu är vi i lokalen och det är andra runt omkring oss och för henne innebär det jobb. Förhoppningsvis kan jag få henne så intresserad att hon vill fortsätta jobba även hemma.

Eftersom alla hundar ska få jobba enskilt med så få störningar som möjligt under tiden, är det bara en hund i taget inne i lokalen. Övriga hundar får vänta i bilarna utanför. Och det är något som jag är riktigt nöjd med, är hur trygg Astra är i bilen. När vi är ute på kurser ligger hon alltid lugnt och tyst i bilen och väntar på sin tur, även om andra hundar skäller eller passerar bilen är hon tyst 😊 .

Nu ska vi under helgen fundera ut vilken doft vi ska jobba med och börja träna lite. Dessutom ska jag njuta av att vara ledig, för jag har en helt ledig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen