Astra, Cão da Serra da Estrela utomhus

Nä nu…

… varför slipper jag inte den där vattenmaskinen?! Jag är helt säker på att veterinären sa att jag var bra i mina ben. Då finns det väl ändå ingen anledning att behöva gå i maskinen???

Fast i dag behövde jag bara gå ett pass, 1×15 min men det är lika tråkigt i alla fall!

Rehabtjejen sa att hon aldrig någonsin träffat en hund som var så jäkla envis och trulig på att vara där 😊. Hon sa att efter några gånger brukar de andra hundarna ge upp och acceptera det som ett nödvändigt ont- men inte jag inte! Jag är lika tjurig som annars… Matte och husse sa att de nog visste att jag var envis eftersom de har levt tillsammans med mig i nästan 9 år! Men det är ju det som är min stora charm 😉!

Matte har börjat träna med mig och en massa burkar som hon vill att jag ska nosa i, tsss… Då ska hon allt få jobba lite! Så länge hon håller burken i handen kan jag ju nosa på den. Men så snart den hamnar nere på golvet då försöker jag putta omkull den med tassen i stället- hi hi

Nu smälter all snön så snart har jag inget att rulla i längre. I år har det dessutom varit väldigt dåligt med stora snöhögar hos oss. Jag gillar ju att klättra högst upp och ligga där och spana. Men det har inte blivit mycket av det den här vintern 😞. Och matte har börjat att duscha mig igen när vi kommer in från promenaderna för hon påstår att min päls är full av grus. Men jag tycker inte att det gör så mycket. Gruset brukar ju ramla av när jag lägger mig i husses säng!

//Astra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen