Astra ligger i snödrivan

Kurser, privatträning och specialsök

Jösses- vad dagarna går fort nu!  Kurser nästan varje dag och däremellan flera inbokade privatträningar.

Dessutom har jag avslutat bokföringen för 2013, jag har t.o.m. deklarerat aktiebolaget! Det dröjer flera månader innan jag ens får de förtryckta deklarationsblanketterna. mMen jag kände att det var lika bra att göra det nu när jag ändå hade koll på alla siffror. Så när Skattemyndigheten skickar ut sina papper behöver jag bara kolla mina siffror mot deras och föra över dem till deras blankett 😊.

Rehab

Astra var på rehab i måndags igen. Det fungerar bättre när vi kör ett längre pass i vattentrasken istället för flera kortare. Det verkar som varje paus får henne att hoppas att eländet är slut. Sedan blir hon ännu truligare när bandet startar igen.

Nu gick hon 20 min i sträck med ganska hög hastighet och hon var allt lite flåsig på slutet. Nästa pass är inbokat om tre veckor. Jag passade på att väga henne också och hon har fortsatt att gå ner i vikt! Det är ju inte meningen så vi får allt öka på hennes mat ännu mera.

Träning av specialsök

Träningen av specialsök går för närvarande inte alls bra- hon är inte det minsta intresserad 😞. Jag provar att busa med henne för att få upp aktivitetsnivån, men så fort hon kommer till burkarna försvinner intresset.

I går fick jag hjälp av Tessan som satt bredvid och tittade på oss. Hon gillar också Astras leverbitar så jag fick henne intresserad av att lukta på burkarna och hon blev belönad med godiset. Min förhoppning var att Astra skulle tycka att Tessan konkurrerade om hennes godis, men det lyckades jag inte alls med! Astra satt bredvid och tittade på mig och Tessan och var väldigt nöjd med det, ingen matkonkurrens här inte!

Min nästa fundering för att träna specialsök är att använda de plastburkar som vi brukar gömma godis under i stället. De känner Astra till och vet att det bara finns godis under en burk och att hon måste markera den genom att lägga sig ner. Vi får se hur det går…

Familjen

Maken är bortrest igen, just nu är de inne i slutet av ett stort offertarbete och han befinner sig i Italien för att knyta ihop allt.

Han har varit där väldigt mycket under en period. Så nu är han så välkänd på hotellet att han inte längre behöver checka in när han kommer, personalen hälsar Mr Jacobsson välkommen och räcker honom nyckeln😉.

I övrigt har yngste sonen fyllt 19 år, så det blev lite firande i helgen. Dottern bor hos oss under denna termin då hon pluggar i Stockholm och min mamma får besök regelbundet av mig, så det är nog inte konstigt att dagarna bara försvinner 😉.

Nu ska jag hinna äta lite lunch innan det blir en promenad med Astra och sedan en inbokad privatträning. I kväll är det kurs igen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen