Astra på golfbanan

Ny plats för morgonpromenaden

Vi träffade Mascots matte för några dagar sedan. Hon pratade om att de brukade åka till en golfbana i närheten så här års. För då kan de träna och Mascot kan få springa med sin långlina. På sommaren går det ju inte att vara där men nu är det ganska folktomt.

Så i morse när jag fick åka bil med matte, åkte vi dit och så dags var vi alldeles ensamma. Inte ens den som jobbade med grävmaskinen som stod där, var på plats. Så vi fick en skön morgonpromenad. Det var nästan så att solen tittade fram men tyvärr var nästan all snö borta 😢. Men det var några minusgrader så jag blev inte sååå smutsig… (bara lite 😉).

Astra vid utslagsplatsen på golfbanan
Här har någon varit snäll och byggt en kulle åt mig! 😉

Träna inkallning

Matte tränade inkallning med mig och jag kom så snällt när hon ropade- de tre första gångerna 😉 sedan tyckte jag att hon började bli lite tjatig. Hon borde lära sig att man inte ska träna för många gånger i sträck. Då tröttnar hunden (eller brukar hon inte säga så till sina kursdeltagare?! ). Men sedan fick jag godissök och så busade vi en stund tillsammans.

Hunden Astra skäller
Matte- lägg bort kameran! Vi ska busa nu

Matte försökte också få mig att springa lite grann, men där gick faktiskt gränsen! Då slängde jag mig ner på rygg i stället och rörde mig inte ur fläcken.

Det är INTE nyttigt att flänga omkring hur som helst! Jag vet nog att andra hundar kan tycka att det är roligt att springa. Men när man har kommit upp i åldern och blivit MOGEN så gör man inte så (om jag inte får något tok-ryck förstås 😉).

Husse har packat sin stora väska, så nu blir han väl borta igen 😞.  Matte lämnade mig ensam en stund i dag för hon var visst hos tandläkaren. Så nu har jag lite extra koll på vad matte hittar på så att jag inte missar något roligt.

//Astra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen