Sören sorterar produkter i förrådet

Sista pallen är skickad!

Äntligen har sista lastpallen med varor gått i väg till Ystad. Det innebär att vi nu kan börja rulla söderut!

Men det har inte varit lätt att komma hit. När vi väl bestämde oss för att skicka ner våra produkter till Ystad behövde vi först räkna på vilka som skulle bli lönsamma genom denna lösning. Vissa har helt enkelt fått utgå. Resten skulle vi räkna, sortera och paketera för att sedan skicka i väg.

Eftersom vårt tillfälliga lager har varit hos en extern lagerfirma så behövde vi vara på plats när fraktbolaget skulle hämta pallarna. Första sändningen gick väldigt smidigt, vi fick en ungefärlig tid och sedan ringde chauffören och förvarnade om att han var på väg. Sista sändningen i dag gick inte riktigt lika lätt. Någon tidpunkt kunde de inte uppge vilket innebar att vi var tvungna att sitta i förrådet hela dagen och vänta.

Det hade vi i och för sig, kunnat turas om att göra. Men nu så gick dörrhandtaget till förardörren på husbilen sönder i går! Det gick inte att öppna dörren från insidan om man inte först körde ner rutan och öppnade utifrån. Så kunde vi ju inte ha det när vi åkte i väg. Sören ringde husbilsfirman i morse och trots att de var fulltecknade så skulle de klämma in oss under eftermiddagen.

Det innebar att jag satt i ett kyligt förråd hela dagen medan han tog med sig Aksel och åkte till verkstaden. Nåja, fraktbolaget kom straxt före 16.00 samtidigt som Sören lämnade verkstaden med en lagad dörr.

Natten kommer vi att tillbringa på en ställplats vid Tumbo innan vi rullar vidare i morgon. 😊 🚐

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen