Vår husbil- Bürstner Elegance

Vi flyttar in i husbilen

Ibland känner man helt enkelt för att förändra livet ordentligt! Vi har funderat och diskuterat i många år, ska vi flytta utomlands, ut på landet eller vad vill vi egentligen?

När det började luta åt att Sverige var på väg in i en lågkonjunktur bestämde vi oss för att sälja villan. Men någonstans måste vi ju bo! De olika alternativen har bollats fram och tillbaka…

Vi flyttar ut från villan

Det blev en husbil

Så småningom bestämde vi oss för att köpa en husbil, vi som aldrig ens har ägt en husvagn. Vi har dock hyrt husbil en semester för många år sedan och den upplevelsen gav inte någon större mersmak. 🙄

Aksel- Golden retriever provar husbilar

Efter att ha tittat på en mängd husbilar i alla storlekar köpte vi tillslut en Bürstner Elegance. Den är stor- 8,99 meter lång och väger 5,5 ton fullastad. Om den kommer att passa oss får framtiden utvisa.

En av anledningarna till att det blev en stor husbil är Aksel. Eftersom vi ska bo på heltid i den, måste det fungera även för honom. I de mindre bilarna kunde han inte ens vända sig om utan var tvungen att backa tillbaka. Vi behöver också kunna passera varandra utan att någon hela tiden måste flytta på sig.

Vart är vi på väg nu?

Ja, det vet vi faktiskt inte själva. Vi kommer att börja resa runt lite i Sverige men sedan får vi helt enkelt se. Efter en väldigt intensiv vår och sommar kommer vi att behöva samla lite krafter. Häng gärna med på vår resa!

Lämna gärna en kommentar- det är roligt att se vem som läser!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen