Aksel springer med sin boll i förrådet

Slut på lek i förrådet 🐶

Husse och matte har haft ett större förråd som har varit fullt av saker. Ibland när de har åkt dit har jag fått följa med, och det tycker jag är jätteroligt!

Så fort matte säger att jag får hoppa ur bilen så har jag haft superbråttom in. Jag vet precis var trappan är (det går fortare att springa i den än att åka hiss 😉). Typiskt att jag måste vänta på matte innan jag får springa upp där. Första gången tyckte jag att den var lite läskig. Det eftersom den är gjord av metall och låter ganska mycket när man går (fel… springer) i den.

När vi kommer upp för trappan så stannar jag utanför dörren till den våningen vi ska till. Jag står och nästan hoppar på stället. För det tar sådan tid för matte att knappa in koden för att dörren ska låsas upp.

Aksel väntar på att dörren ska öppnas i förrådet
– ”Skynda dig matte!”

När dörren väl är öppen kan hon släppa mitt koppel. Jag rusar i väg till rätt korridor och tvärnitar utanför vårt förråd! Husse och matte tror att det är svårt för mig att hitta. Det eftersom det är många korridorer och alla har exakt likadan metallportar. Men det är ju klart att jag vet vilken port vi ska till! 🐶 För det är ju där som mina leksaker och framför allt min boll ligger!!!

Matte är sååå långsam

Nu ska matte dessutom låsa upp och dra upp porten. Det går så långsamt tycker jag! Jag försöker att sticka in nosen så fort det bara går för att hämta min boll.

Aksel försöker ta sig in i förrådet
– ”DÄR är min boll”

Den bollen är så mysig att ligga och tugga på. Ibland kastar husse eller matte iväg den så jag får springa i långa korridoren för att hämta den.

Nu har vi varit i förrådet många gånger och varje gång har de tagit med sig en massa saker därifrån. Matte säger att vi inte kommer att åka dit någon mer gång nu eftersom det är tomt. Det tycker jag är väldigt tråkigt 😢. MEN jag såg faktiskt att matte stoppade ner min boll och de andra leksakerna i en påse som fick följa med hem. Så har jag tur får jag kanske tillbaka min boll igen. Då kan jag ju ha den precis när jag vill! 🐶

//Aksel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen