Astra ligger i soffan på hotellet

Upphittad: riktig vinter!

Jippi, jag har haft en toppenhelg igen med min husse och matte 🐶 !

Matte skulle egentligen ha åkt bort på kurs denna helg men det blev tydligen inget av med det. Så då beslöt matte och husse att vi skulle ha semester istället. Jag hörde nog att de planerade att matte skulle åka utomlands. Det eftersom husse var någonstans i Europa  i början på veckan. Men eftersom det inte fanns plats på hundpensionatet åt mig (JIPPI!!!) så beslöt dig sig för att åka till Mora istället och ta mig med. 😊

Hela helgen har vi bott på hotell i Mora och på dagarna har vi varit ute i naturen runt omkring. Vet du vad?! De hade riktig vinter där! 😊 Massor av snö att rulla och skutta i och berg att klättra på… Dessutom sken solen hela tiden så det var jätteskönt!

När vi sedan kom tillbaka till hotellet på kvällarna var jag så trött. Det gjorde inte något att jag fick ligga själv och sova på rummet medan matte och husse gick och åt middag.

Hundsäng till mig

Matte hade sagt till när hon bokade rummet att jag skulle följa med. Så de hade varit vänliga att ställa in en hundsäng åt mig. MEN jag begriper inte hur de hade tänkt att JAG skulle kunna ligga i den?! 😮

Jag provade att ligga i den, men det gick inget bra…

Hunden Astra provligger hotellets hundsäng

… inte heller att sitta i den!

Astra provar att sitta i hotellets hundsäng

Men det fanns ju en stor och skön säng, nåja… matte och husse skulle ju ligga där också… men också en bra soffa som jag fick ha.

Elisabeth och Astra i snön utanför Mora
Matte och jag!
Astra (Cão da Serra da Estrela) rullar i snödrivan
Så mysigt att få rulla i riktig mycket snö!!!!

Nu är vi hemma igen och det kom snö här i natt också, men inte alls lika mycket som i Dalarna. Här blir den blöt och slaskig på en gång 😞 .

//Astra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen