Snödimma på Djäkneberget Västerås

Snart nytt år

Nu är det dags att lägga 2023 bakom oss, ett år som har varit väldigt händelserikt. Både på gott och ont…

Livet i husbil blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, så i slutet av januari kom vi tillbaka till Västerås. Vi bodde fortfarande i husbilen fram till och med 2 april medan den stod parkerad på Johannisbergs camping. Den 3 april lämnade vi den till verkstaden för att de skulle åtgärda en del fel. Därefter blev den kvar hos dem för vidare försäljning. I mitten av augusti sålde de husbilen åt oss.

Vi lyckades få ett tillfälligt boende under april ute på Lövudden, nästan granne med campingplatsen. Därefter flyttade vi till en tvåa på Jakobsbergsgatan inne i centrala Västerås. Här bor vi fortfarande men den 1 februari får vi nycklarna till huset som vi har köpt.

Jul med förhinder

Julhelgen har passerat och för vår del blev det väldigt lugnt. Dottern och hennes familj firade jul hos svärföräldrarna i London. Tanken var att vi skulle åka över till äldste sonen och hans familj en stund på julafton. Men de åkte på magsjuka så vi lämnade bara en kasse julmat i dörren hos dem.

Yngste sonen och hans fru kom över till oss en stund och åt jullunch innan sonen skulle i väg att jobba.

Den 29 december samlade vi i stället familjen hos dottern i Kallhäll för ett gemensamt julfirande.

Vår dotter och våra tre barnbarn
Vår dotterdotter Izzy
Våra söner och äldsta barnbarnet

Snö, snö och snö

Husse och Aksel busar i snön

För ovanlighetens skull har vi rejält med snö och har haft det mer eller mindre hela tiden från slutet av november. Just nu är det nog drygt två decimeter så vi pulsar fram när vi åker utanför stan. Det märks att det är jobbigt för Aksel, han måste verkligen hoppa för att kunna ta sig framåt. Så därför varvar vi med att bara gå lugna promenader där det är något så när plogat.

Några få dagar har solen tittat fram så då har vi förstås passat på att vara ute extra mycket.

Sol och gnistrade snö vid Johannisberg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen